0 product(en)
€ 0,00
U bent hier: Home > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Definitie
In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis:
a. lekkervlaai.nl, hierna te noemen: ‘lekkervlaai’.
b. Opdrachtgever: Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van lekkervlaai.

2. Bestellingen
2.1. Besteltijden
De opdrachtgever kan bestellingen 24 uur per dag 7 dagen per week plaatsen op www.lekkervlaai.nl
2.2. Foto/Afbeelding op vlaai/taart
Een foto/afbeelding wordt middels eetbare inkt op ouwel papier geprint. De foto en/of de afbeelding dient door de opdrachtgever in JPEG bij de bestelling (als bijlage) te worden gevoegd. Afwijkingen wat betreft kleur kan mogelijk zijn.
2.3. Brief/kaart bij vlaai/taart
De opdrachtgever kan een tekst voor op de afleverbon gratis aanleveren bij lekkervlaai. De afleverbon wordt tezamen met de vlaai/taart bezorgd. De tekst voor op de afleverbon dient door de opdrachtgever bij de bestelling te worden toegevoegd.
De opdrachtgever kan een persoonlijke brief of kaart bij lekkervlaai aanleveren.De brief/kaart dient door de opdrachtgever voorafgaand aan de afleverdatum bij lekkervlaai te worden aangeleverd via de post. Deze wordt tezamen met de vlaai/taart bezorgd. Eventuele fouten gemaakt door verkeerde aanlevering zijn voor risico van de opdrachtgever.

3. Bezorging
3.1. Leveringstijden
Voor vlaai/taart met of zonder foto/afbeelding geldt voor 16.00 uur geplaatst op www.lekkervlaai.nl is de volgende dag gegarandeerd geleverd.
Bezorgingen vinden in het algemeen plaats van maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Er vinden geen bezorgingen plaats op zon,- en feestdagen, koninginnedag en oudejaarsdag. lekkervlaai behoudt het recht om af te wijken van bovengenoemde leveringstijden. Wanneer de opdrachtgever een gewenste aflevertijd heeft opgegeven dan is dit een indicatietijd en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.
3.2. Aflevering
De vlaai/taart worden afgeleverd bij de receptie indien deze aanwezig is. lekkervlaai is niet verantwoordelijk voor de interne aflevering. Mocht de vlaai/taart niet op het afleveradres bezorgd kunnen worden, dan zal de chauffeur trachten de vlaai/taart bij een nabijgelegen adres te bezorgen. Indien dit niet mogelijk is, dan wordt de vlaai/taart weer meegenomen en wordt er een afhaalbericht in de bus gedaan. De vlaai/taart wordt hierna 48 uur bewaard. Nabezorging vindt alleen plaats in overleg met de opdrachtgever.
3.3. Spoedbezorging
Mocht de opdrachtgever een vlaai/taart met spoed willen bestellen dan dient de opdrachtgever contact op te nemen met de klantenservice van lekkervlaai.
3.4. Overmacht
lekkervlaai is niet aansprakelijk inzake overmacht. onder overmacht wordt verstaan: abnormale en onvoorziene omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van degene die zich erop beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden zoals, natuurrampen, stakingen enzovoort.

4. Prijzen
Alle prijzen vermeld op de website www.lekkervlaai.nl zijn inclusief 6% BTW.
Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

5. Betaling
5.1. facturatie
Voor zowel zakelijke en particuliere opdrachtgevers wordt de factuur via e-mail aangeleverd door lekkervlaai. Betaling vindt plaats via iDeal of contant bij aflevering/afhalen.

6. Aansprakelijkheid
6.1. adressering/data
lekkervlaai kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of afleverdata.
6.2. logo/tekst
lekkervlaai kan niet aansprakelijk worden gesteld voor druk,- en/of zetfouten van een foto/afbeelding en/of een tekst.

7. Annulering
7.1. door opdrachtgever
Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met de klantenservice van lekkervlaai. Dit kan telefonisch of via email. Annuleringen dienen 24 uur voor de leverdatum te zijn doorgegeven.lekkervlaai kan niet garanderen dat de bestelling geannuleerd kan worden. Eventuele kosten worden bij annulering in rekening gebracht aan de opdrachtgever. Dit bedraagt over het algemeen 25% van de totale order.
7.2. door lekkervlaai
lekkervlaai behoudt zich het recht toe om bestellingen die moeten worden voorzien van beledigende of aanstootgevende afbeeldingen en/of teksten te weigeren zonder opgaaf van reden aan de opdrachtgever.

8. Wijzigingen
Om een wijziging door te geven dient de opdrachtgever contact op te nemen met de klantenservice van lekkervlaai. Dit kan telefonisch of via email.Wijzigingen dienen 24 uur voor de leverdatum te zijn doorgegeven. lekkervlaai kan niet garanderen dat de bestelling gewijzigd kan worden. Eventuele kosten bij wijziging worden in rekening gebracht aan de opdrachtgever.

9. Klachten
Op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur kunt u voor klachten en vragen terecht bij de klantenservice van lekkervlaai. Dit kan telefonisch of via email. Klachten worden tot 10 dagen na bevestiging van de opdracht in behandeling genomen.

10. Privacy
Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

11. Uitstraling
11.1. produkt
De uitstraling van onze produkten kan iets afwijken van de produkten getoond op www.lekkervlaai.nl Grote taarten worden afgeleverd op een metalen of houten plaat. Afbeelding worden maximaal op A4 formaat afgedrukt!
11.2. verpakking
Onze verpakkingen zijn altijd voorzien van een lekkervlaai-logo. getoonde verpakkingen kunnen afwijken. Indien de door u bestelde produkten verpakt moeten worden in verpakkingen zonder dit logo dan dient u dit voor aanvang van uw order via email aan te geven.
Inloggen bestaande klant
Daarom Lekkervlaai.nl
  • Vóór 16.00 uur besteld, volgende dag bezorgd tussen 09.00 en 13.00u
  • Eigen bezorgservice
  • Bezorgkosten slechts 4,95
  • Zelf afhalen ook mogelijk
  • U kunt ook middels betalen in onze filialen

</